Oud directeur Riny van den Heuvel keert na pensionering terug bij PCT

Het was april 2022 toen onze grondlegger en oud-directeur met zijn welverdiende pensioen ging. Een prachtig afscheid werd voor Betsie en hem door "zijn" medewerkers georganiseerd en daarmee leek het tijdperk van Riny bij PCT ten einde.

Maar het spreekwoordelijke bloed bleef naar de Daalder 1 in Deurne kruipen, dus met enige regelmaat verscheen Riny aan de koffietafel. Soms voor de gezelligheid, soms omdat hem om advies werd gevraagd en soms ook omdat hij ongevraagd advies kwam geven.

"Dan moet ik thuis toch even iets overleggen"

Enkele weken geleden raakten Riny en Raimond (huidig directeur bij PCT) met elkaar in gesprek en vertelde Riny dat hij de "deining" toch wel mist en een paar dagen later, aan een tafeltje in een restaurant in Deurne, ontstond het idee om als adviseur terug te keren. "Dan moet ik thuis toch even iets overleggen" zei Riny en natuurlijk wist Raimond dat er thuis een gesprekje met Betsie ging plaatsvinen. Op de middag van 5 februari 2024 waren beide mannen er helemaal uit en per 19 februari 2024 start Riny in zijn nieuwe functie binnen het bedrijf dat hij ooit oprichtte.

Raimond is zeer blij met de terugkeer van Riny als Adviseur Koudetechniek. "Voor onze jonge (los van leeftijd) medewerkers is Riny een welkome aanvulling om het vak te leren, maar ook in de verbinding met onze klanten en leveranciers gaat Riny een belangrijke rol spelen". 

40 jaar jubileum

Met Riny haalt PCT een nestor uit de koudetechniek binnen. Op 4 april bestaat PCT 40 jaar en op 5 april is er een groot jubileumfeest voor medewerkers, klanten en leveranciers en hoe mooi is het dat Betsie en Riny daar gewoon bij zijn. 

Op de foto links Riny van den Heuvel en rechts Raimond Lubbers