PCT verwelkomt 2 topmonteurs

We schrijven 2017 en in Abu Dhabi zijn de WorldSkills. Marlon Nieskens en Robin Smets zijn vanuit Nederland in de race om afgevaardigd te worden echter blijk Marlon net te oud voor deelname. Robin vertrekt daardoor naar Abu Dhabi en maakt een verpletterende indruk. 

Nederland heeft er 2 “topmonteurs” bij.

https://www.bastionoranje.nl/index.php?pagina=nieuws&categorie=491&artikel=14667

Hoe mooi is het om te mogen schrijven dat beide mannen in 2023 de keus hebben gemaakt om naar PCT te komen en aan de slag te gaan als Service Technici. Daar waar Marlon zich verder gaat ontwikkelen als klantverantwoordelijk monteur kiest Robin er in eerste instantie voor zich verder te ontwikkelen in grote revisies met als uiteindelijk doel systemen te gaan ontwerpen. 

Binnen PCT hebben we ontwikkeling van onze eigen mensen dan ook bijzonder hoog in het vaandel, ieder op eigen wijze en in eigen tempo. Dat maakt het werken bij PCT dan ook uniek en werken we louter met zeer gemotiveerde collega’s die alles voor elkaar over hebben. Dit maakt van PCT een excellent bedrijf in de “koudetechniek” met de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor onze klanten.

Robin en Marlon: van harte welkom bij PCT en we gaan er een geweldige toekomst van maken.