Personeelsfeest luidt de zomervakantie 2023 in

Op de uitnodiging aan alle PCT medewerkers stond vermeld dat partners en thuiswonende kinderen mede zijn uitgenodigd. Ruim 60 aanwezigen hebben genoten van een originele Brabantse Snackwagen, een Italiaanse ijsco kar uit vroegere tijden met voorafgaand op locatie gebakken pizza's en een mega springkussen voor de kids. 

Niet alleen de kinderen genoten van het springkussen;-) 

Zoals altijd was er ook een officieel moment. Directeur Raimond Lubbers vertelde over de hoogtepunten van de eerste helft van 2023. De daarbij horende cijfers, de groei en toekomstverwachting en een ander groot nieuwsfeit waarover in een separaat bericht op een later tijdstip meer. Hans Hebben werd in het zonnetje gezet omdat hij door adequaat optreden op QHSE gebied, een ernstig ongeval wist te voorkomen.

Rechts Hans Hebben en links Raimond Lubbers

De muzikale omlijsting was in handen van DJ De Vos en hoogtepunt van de avond was een gastoptreden van Jan Biggel. Alvorens Jan voor de eerste keer "Ons Moeder Zeej Nog" door de speakers liet knallen was de polonaise al losgebarsten.

We kijken terug op een fantastisch feest en gaan ons opmaken voor een heerlijke vakantie zodat we de tweede helft van 2023 ook weer kunnen knallen.