Riny van den Heuvel met pensioen

Op 31 maart 2022 was het zijn laatste werkdag, op 22 april zwaaiden klanten, leveranciers, collega's en partners hem uit.

Betsy en Riny bij aankomst

Na ruim 38 jaar betrokken te zijn geweest bij PCT neemt onze oud directeur afscheid van PCT. Het woord betrokken is in voorgaande zin niet zomaar gekozen want met wie we ook spraken op 22 april, iedereen had het over een betrokken familiebedrijf opgebouwd door Betsy en Riny waar persoonlijke aandacht voor klanten, leveranciers en vooral ook voor medewerkers en hun gezin centraal hebben gestaan. 

38 jaar geleden startte Riny zijn bedrijf en richtte zich vooral op separate units. Deze verkocht hij wereldwijd en zo bouwde hij PCT uit tot een bedrijf met naam waarnaast hij ook projecten en service als dienstverlening ging omarmen. Deze 3 pijlers heeft hij verder groot gemaakt waarbij nooit de persoonlijke aandacht verloren is gegaan. Het bedrijf groeide uit zijn jasje, er is 20 jaar geleden een nieuw pand gebouwd (de huidige huisvesting).

Betsy en Riny hun zoon Sander heeft de laatste jaren de bedrijfsvoering geleid echter is Riny nooit weggeweest, als adviseur bleef hij aangehaakt en in 2020 is PCT door Unica overgenomen. Een logische keuze zegt Riny want het bedrijf moet verder kunnen groeien en onder de vleugels van Unica kan dit op een autonome wijze waardoor de basis, het familiebedrijf, behouden blijft. 

Op 22 april namen familie, klanten, leveranciers, collega’s en hun partners afscheid van het stel waarmee de naam Van Den Heuvel is verdwenen binnen PCT.

Ontvangst van Betsy en Riny door collega's en partners

Betsy en Riny werden door collega's en partners welkom geheten.

Lange tijd een kantoor en kennis met elkaar gedeeld.

Samen lange tijd een kantoor en kennis gedeeld.

Toespraak door de huidige directeur

Toespraak door de huidig directeur.

Gezellig samenzijn

Gezellig samenzijn.

Rondleidingen door de unitbouw en kantoren

Rondleidingen door de unitbouw en kantoren.

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie.

Collega's en partners

Namens alle medewerkers en hun partners heel veel dank voor wat jullie hebben betekend voor PCT.