Directeur Sander van den Heuvel vertrekt bij PCT

Directeur Sander van den Heuvel vertrekt met ingang van 1 december a.s. bij PCT Koudetechniek. Het bedrijf in Deurne sloot zich in maart 2020 aan bij Unica om een volgende groeifase in te zetten. Sander stak er de afgelopen anderhalf jaar al zijn energie in om dat te realiseren, maar is tot de conclusie gekomen dat er nieuw bloed nodig is om de vervolgstap met PCT te zetten. Zijn taken worden vanaf december overgenomen door een interim-directeur totdat er een permanente vervanger is gevonden.

“Er is in de afgelopen anderhalf jaar veel op me afgekomen en ik ben tot de conclusie gekomen dat deze rol minder goed bij me past. In het belang van de continuïteit van PCT en voor mijzelf maak ik daarom plaats voor iemand anders”, verklaart Sander. Hij ziet nog steeds veel marktpotentie in de aansluiting van PCT bij Unica. “We hebben bewust voor deze stap gekozen om met ons bedrijf de volgende groeifase in te zetten. Die kansen zijn er nog steeds, dus ik ben er van overtuigd dat we die kunnen benutten met iemand aan het roer die ervaring heeft in het realiseren van de ontwikkeling die we met ons bedrijf willen doormaken.”

Moederbedrijf Unica gaat op zoek naar een nieuwe directeur die aan dat profiel voldoet. Tot die tijd zal een interim-directeur de bedrijfsvoering van PCT vanaf 1 december verzorgen.