Bedrijfskoeling

Of het nu gaat om een reguliere koelcel of een complexe installatie, PCT is uw partner op het gebied van koel- en vriestechniek. Vanaf offerte stadium tot oplevering mag u rekenen op deskundige begeleiding. Zo wordt er in de beginfase van een productontwerp een analyse gemaakt van de klant specifieke eisen. Daarna wordt er een basisontwerp gemaakt dat na goedkeuring geheel volgens de ontwerp- en fabricagerichtlijnen van PCT wordt vormgegeven en gedimensioneerd. Hierna begint het productie- en assemblageproces, waarna de installatie wordt geïnstalleerd en in bedrijf wordt gesteld.


Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid en een laag energieverbruik, zijn twee van de voornaamste randvoorwaarden waaraan een koelinstallatie moet voldoen. PCT realiseert dit door gebruik te maken van een goed technisch ontwerp, toepassing van hoogwaardige componenten en natuurlijk met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.


Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid van alle door PCT geleverde producten worden gewaarborgd door een complete CE-certificering. Deze CE-certificering wordt aangebracht op grond van toepassing van de Europese richtlijn 2014/68/EU voor drukapparatuur, ook wel PED-richtlijn genoemd.