Profiel

Dynamisch, flexibel en innovatief

PCT Koudetechniek is een dynamisch en flexibel bedrijf dat is opgericht in 1984 en continu bezig is om haar producten en diensten te verbeteren. PCT houdt zich bezig met koeltechniek in de breedste zin van het woord. Dit komt terug in een diverse aanbod van producten en diensten. PCT richt zich primair op de Nederlandse markt, maar levert gevraagd ook binnen de EU regio. PCT heeft alle disciplines onder één dak, van reguliere koelcel tot complexe installaties. Daarbij kan PCT haar klanten adviseren en ontzorgen op het gebied van ontwerp, enginering en onderhoud van bestaande en nieuwe installaties.

 

PCT is uw partner in de koeltechniek

PCT Koudetechniek is uw partner als het gaat om kwaliteit in koel- en vriestechniek. PCT ziet in elke klantbehoefte een uitdaging, waarvoor op deskundige wijze een technische oplossing wordt bedacht. Door jarenlange kennis te combineren met (nieuwe) innovatieve techniek, kunnen we klanten kwalitatief hoogwaardige producten bieden, waarbij het economisch en ecologisch aspect niet uit het oog wordt verloren.

 

Organisatie

De PCT organisatie kenmerkt zich door gemotiveerde medewerkers die met hun kennis en ervaring het verschil maken. Daarnaast zijn korte communicatielijnen, een goede toegankelijkheid en prettige werksfeer belangrijke speerpunten. In 2020 is PCT onderdeel geworden van de Unica Groep en maakt sindsdien deel uit van het cluster Industry Solutions.