Profiel

Dynamisch, flexibel en innovatief

PCT International is een dynamisch en flexibel bedrijf dat is opgericht in 1984 en continu bezig is om producten en processen te verbeteren. PCT houdt zich bezig met koeltechniek in de breedste zin van het woord. Dit is te zien aan de diversiteit van producten die PCT zowel nationaal als internationaal levert. PCT heeft alle disciplines in huis, van reguliere koelcel tot complexe installatie en van adviserend orgaan tot reparatie en onderhoud aan bestaande installaties.

 

PCT is uw partner in de koeltechniek

Daarom is PCT International BV uw partner als het gaat om kwaliteit in koel- en vriestechniek. PCT ziet in elke klantbehoefte een uitdaging, waarvoor op deskundige wijze een technische oplossing wordt bedacht. Door branchekennis te combineren met innovatieve techniek, wordt bekeken hoe op economische wijze een kwalitatief hoogstaand product kan worden gerealiseerd.

 

Organisatie

Een vlakke organisatie met korte lijnen en gemotiveerde medewerkers met kennis van zaken zorgen ervoor dat PCT een prettige organisatie is als toeleverancier in de koudetechniek.