Industrie

PCT is specialist in de koudetechniek als het gaat om klimaat- en temperatuurbeheersing. Doordat we met uiteenlopende markten in aanraking komen, begrijpen we de eisen die door onze klanten worden gesteld. Als klant van PCT bent u dus verzekerd van de best passende koudetechnische installatie. Onze vakmensen adviseren, bieden service en leveren totaaloplossingen op maat voor koude- en besturingstechnische vraagstukken in de volgende branches:

  • Voedingsmiddelen industrie
  • Proceskoeling
  • Distributie en opslag
  • Utiliteit

 

Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid en een laag energieverbruik, zijn twee van de voornaamste randvoorwaarden waaraan een koelinstallatie moet voldoen. PCT realiseert dit door gebruik te maken van een goed technisch ontwerp, toepassing van hoogwaardige componenten en natuurlijk met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid van alle door PCT geleverde producten worden gewaarborgd door een complete CE-certificering. Deze CE-certificering wordt aangebracht op grond van toepassing van de Europese richtlijn 2014/68/EU voor drukapparatuur, ook wel PED-richtlijn genoemd.