Projecten

Renovatie Eurofrigo Roermond

Nadat PCT eerder de opdracht heeft mogen ontvangen voor het vervangen van de complete centrale koel- en vriesinstallaties bij twee vestigingen van Eurofrigo in Venlo en de renovatie werkzaamheden bij Eurofrigo in Rotterdam – Eemhaven, heeft PCT onlangs de opdracht mogen ontvangen voor het vervangen van een deel van het bestaand leidingwerk alsmede het leveren en monteren van een NH3/glycol chiller bij een van de vestigingen van Eurofrigo te Roermond.

Lees verder.

Vervangen Leidingwerk Ammoniak Koelinstallatie Aviko - Cuijk

Om de technische beschikbaarheid van de installatie te kunnen blijven waarborgen is de hulp van PCT ingeschakeld. Het leidingwerk met bijbehorende appendages kon met enkel liefde en aandacht niet nog 15 jaar de groeiende vraag bijhouden, hierdoor is er gekozen voor een duurzamere oplossing; vervangen naar de huidige standaard.

Lees verder.

CO2 transkritische koelinstallatie voor distributiecentrum Jumbo - Veghel

PCT Koudetechniek heeft een CO2 transkritische koelinstallatie voor een te koelen distributiecentrum voor Jumbo te Veghel gerealiseerd. Het distributiecentrum dient als opslag, verwerking en distributie van bloemen.

Lees verder.

Uitbreiding distributiecentrum Jumbo Supermarkten BV - Raalte

Na een succesvol eerste project in 2015 bij dit centrale vries distributiecentrum heeft Jumbo Supermarkten wederom haar vertrouwen uitgesproken in PCT ten behoeve van de uitbreiding van het bestaande distributiecentrum van Jumbo Supermarkten BV in Raalte. Het distributiecentrum waarin zich tot voorheen de centrale vriesopslag (ca. 10.000m2) en een gekoelde opslag (ca. 6.500m2) van Jumbo bevond is vrijwel geheel omgebouwd tot een volledig vries DC.

Lees verder.

Nieuwbouw Distributiecentrum UDEA/Ekoplaza Veghel

In Veghel is de nieuwbouw voor Udea/Ekoplaza gerealiseerd. Het gaat om een wereldprimeur op gebied van geconditioneerde warehousing inclusief een kantoorgebouw met een totaal oppervlak van ongeveer 32.000 vierkante meter. Een omvangrijk en duurzaam project, wat  voldoet aan de certificering ‘Breeam Excellent’. PCT Koudetechniek levert de volledige koudetechniek en tevens de koude- en warmteopwekking voor de kantoorruimtes van het nieuwe bedrijfspand.

Lees verder.

Compressor Revisie (Eurofrigo)

Bij een klant van ons (Eurofrigo) wordt een compressorrevisie uitgevoerd na 15.000 draaiuren.

Door dit preventief onderhoud wordt de compressor gezond gehouden zodat hij jarenlang zijn functie kan uitoefenen.

Lees verder.

Jumbo Supermarkten kiest voor PCT bij uitbreiding EFC Raalte!

Nadat PCT Koudetechniek begin dit jaar het nieuwe e-commerce distributiecentrum in Raalte heeft gerealiseerd, is ook voor de uitbreiding van het DC gekozen voor PCT koudetechniek!

Lees verder.

PCT realiseert nieuw DC - Jumbo, Raalte NL

PCT Koudetechniek heeft de complete koel- en vriestechniek gerealiseerd voor het nieuwe E-Commerce Distributiecentrum van Jumbo Supermarkten te Raalte.

Lees verder.

PCT realiseert Productielocatie - Geris Dairy Solutions, Nederweert NL

Direct naast de autosnelweg A2 ter hoogte van Nederweert is een compleet nieuwe productielocatie van Geris Dairy Solutions gerealiseerd. Geris Dairy Solutions is een internationale leverancier van zuivelproducten zoals kaas en boter. De nieuwe locatie is voorzien van een koelcel geschikt voor ca. 3960 euro-pallets, twee vriescellen ieder geschikt voor 3150 euro-pallets, twee gekoelde expeditie ruimtes en diverse koelingen ten behoeve van productieruimtes.

Lees verder.

Jumbo Supermarkten kiest wederom voor PCT Koudetechniek!

Nadat PCT Koudetechniek reeds eerder gerealiseerde projecten in opdracht van Jumbo Supermarkten met succes heeft afgerond, is ook voor het compleet nieuwe e-fulfilment center in Raalte weer gekozen voor PCT...

Lees verder.

PCT realiseert Bakkerij Fabriek - Bio Breadness, Fulda DE

Voor de nieuwbouw van een compleet nieuwe bakkerijfabriek in Duitsland heeft PCT de complete koel- en vriestechniek gerealiseerd. Deze bakkerij is onder andere voorzien van een dubbele vriestoren, een dubbele rijstoren, een koeltoren, vries- en koelcellen en diverse koelingen ten behoeve van productie ruimtes.

Lees verder.

PCT bouwt waterchiller van 1500 kW

Voor een compleet nieuwe productiefaciliteit, op de productielocatie van een vooraanstaand producent in het kleuren van voedsel, heeft PCT opdracht gekregen voor het leveren van een proces waterchiller met een koelcapaciteit van 1500 kW. Deze waterchiller wordt gebruikt om het productieproces te voorzien van koud water. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een redundant uitgevoerd systeem, wordt de bedrijfszekerheid van het koelproces gewaarborgd.

Lees verder.

Bavaria kiest PCT voor bierkoeling PSV

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

Lees verder.