Nieuws

Uitbreiding distributiecentrum Jumbo Supermarkten BV - Raalte

In Raalte wordt momenteel hard gewerkt aan de uitbreiding van het bestaande vries distributiecentrum van Jumbo Supermarkten BV.

Het distributiecentrum waarin zich momenteel de centrale vriesopslag en een gekoelde opslag van Jumbo bevindt wordt geheel omgebouwd tot een volledig vries DC.

Lees verder.

CO2 transkritische koelinstallatie voor distributiecentrum Jumbo - Veghel

PCT Koudetechniek heeft onlangs de opdracht mogen ontvangen voor het leveren en monteren van een CO2 transkritische koelinstallatie voor een te koelen distributiecentrum voor Jumbo te Veghel. Het distributiecentrum gaat dienen als opslag, verwerking en distributie van bloemen.

Lees verder.

Nieuwbouw Distributiecentrum UDEA/Ekoplaza Veghel

In Veghel wordt de nieuwbouw voor Udea/Ekoplaza gerealiseerd. Het gaat om een wereldprimeur op gebied van geconditioneerde warehousing inclusief een kantoorgebouw met een totaal oppervlak van ongeveer 32.000 vierkante meter. Een omvangrijk en duurzaam project, wat  voldoet aan de certificering ‘Breeam Excellent’. PCT Koudetechniek levert de volledige koudetechniek en tevens de koude- en warmteopwekking voor de kantoorruimtes van het nieuwe bedrijfspand.

Lees verder.

Compressor Revisie (Eurofrigo)

Bij een klant van ons (Eurofrigo) wordt een compressorrevisie uitgevoerd na 15.000 draaiuren.

Door dit preventief onderhoud wordt de compressor gezond gehouden zodat hij jarenlang zijn functie kan uitoefenen.

Lees verder.

Golfdag 2018 - Personeelsuitje PCT Koudetechniek

Een zeer geslaagd Personeelsuitje van PCT Koudetechniek! 
 

Lees verder.

Jumbo Supermarkten kiest voor PCT bij uitbreiding EFC Raalte!

Nadat PCT Koudetechniek begin dit jaar het nieuwe e-commerce distributiecentrum in Raalte heeft gerealiseerd, is ook voor de uitbreiding van het DC gekozen voor PCT koudetechniek!

Lees verder.

Jumbo Supermarkten kiest wederom voor PCT Koudetechniek!

Nadat PCT Koudetechniek reeds eerder gerealiseerde projecten in opdracht van Jumbo Supermarkten met succes heeft afgerond, is ook voor het compleet nieuwe e-fulfilment center in Raalte weer gekozen voor PCT...

Lees verder.

PCT bouwt waterchiller van 1500 kW

Voor een compleet nieuwe productiefaciliteit, op de productielocatie van een vooraanstaand producent in het kleuren van voedsel, heeft PCT opdracht gekregen voor het leveren van een proces waterchiller met een koelcapaciteit van 1500 kW. Deze waterchiller wordt gebruikt om het productieproces te voorzien van koud water. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een redundant uitgevoerd systeem, wordt de bedrijfszekerheid van het koelproces gewaarborgd.

Lees verder.

Bavaria kiest PCT voor bierkoeling PSV

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

Lees verder.

Renovatie EuroFrigo Rotterdam

Nadat PCT eerder de opdracht heeft mogen ontvangen voor het vervangen van de complete centrale koel- en vriesinstallaties bij twee vestigingen van Eurofrigo in Venlo, heeft PCT International wederom de opdracht mogen ontvangen voor het vervangen van alle verdampers en leidingwerk bij een van de vestigingen van Eurofrigo te Rotterdam.

Lees verder.