Nieuws

Golfdag 2018 - Personeelsuitje PCT Koudetechniek

Een zeer geslaagd Personeelsuitje van PCT Koudetechniek! 
 

Lees verder.

Jumbo Supermarkten kiest voor PCT bij uitbreiding EFC Raalte!

Nadat PCT Koudetechniek begin dit jaar het nieuwe e-commerce distributiecentrum in Raalte heeft gerealiseerd, is ook voor de uitbreiding van het DC gekozen voor PCT koudetechniek!

Lees verder.

Nieuwe Collega: Eric van Hugten

Lees verder.

Jumbo Supermarkten kiest wederom voor PCT Koudetechniek!

Nadat PCT Koudetechniek reeds eerder gerealiseerde projecten in opdracht van Jumbo Supermarkten met succes heeft afgerond, is ook voor het compleet nieuwe e-fulfilment center in Raalte weer gekozen voor PCT...

Lees verder.

PCT bouwt waterchiller van 1500 kW

Voor een compleet nieuwe productiefaciliteit, op de productielocatie van een vooraanstaand producent in het kleuren van voedsel, heeft PCT opdracht gekregen voor het leveren van een proces waterchiller met een koelcapaciteit van 1500 kW. Deze waterchiller wordt gebruikt om het productieproces te voorzien van koud water. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een redundant uitgevoerd systeem, wordt de bedrijfszekerheid van het koelproces gewaarborgd.

Lees verder.

Bavaria kiest PCT voor bierkoeling PSV

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

Lees verder.

Renovatie EuroFrigo Rotterdam

Nadat PCT eerder de opdracht heeft mogen ontvangen voor het vervangen van de complete centrale koel- en vriesinstallaties bij twee vestigingen van Eurofrigo in Venlo, heeft PCT International wederom de opdracht mogen ontvangen voor het vervangen van alle verdampers en leidingwerk bij een van de vestigingen van Eurofrigo te Rotterdam.

Lees verder.